Rokjesfeest thuis

Als je het leuk vindt kan ik bij jou thuis een Rokjesfeest verzorgen. Dan neem ik alle rokjes voor dat seizoen mee en zorg jij voor gasten. Zeker als je ver weg woont is dat een oplossing om toch aan een rokje te komen ;-)

Neem eerst contact met me op voor een aantal datums en een digitale uitnodiging. Kijk of je minstens 10 vrouwen kan vinden die qua kledingstijl van mijn producten zouden kunnen houden (uiteraard geen koopverplichting) en vraag welke datum hun voorkeur heeft. Geef de definitieve datum en het aantal gasten aan mij door en je ziet me dan verschijnen; uiteraard met een cadeautje voor de gastvrouw!

Denk aan vriendinnen, buurvrouwen, collega's, (schoon-)zussen en (schoon-)moeders, moeders van school, je clubje(s) of vraag die kennis die altijd van die leuke kleding draagt ;-) Je kan ook vragen of je gasten één of meerdere vriendinnen meenemen. Zo heb je al snel een kamer vol.

Ik zou het erg leuk vinden een keer bij jou te komen. De ervaring leert dat het hele gezellige avonden vol lol zijn. Dat wil je meemaken ;-)