Voorwaarden

Voorwaarden:

Alle producten van I'M Mi worden met de grootste zorg gemaakt. Toch kan er een keer wat misgaan. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade. Wel ga ik samen met je kijken naar een oplossing.

Elk scherm heeft zijn eigen kleurinstellingen. Daardoor kan er verschil zitten tussen wat je op de site ziet en de werkelijke kleuren.

Alle bestellingen zijn inclusief btw.

Verzenden gebeurt pas na betaling.

Boven een bedrag van € 60,- krijg je € 3,- korting op de verzendkosten; boven de € 90,- vervallen de verzendkosten.

Binnen 14 dgn 'niet goed geld terug'  (geldt niet voor op maat gemaakte/afwijkende rokjes en naar persoonlijke voorkeur gemaakte LP-tassen)

 

Kwaliteitsgaranties:

  • LP-tassen: Mocht een LP binnen een half jaar na aanschaf breken of loslaten van het vilt, dan vervang/herstel ik dat kostenloos. Verzendkosten blijven voor jouw rekening, ik neem de retourkosten op me. Alles mits de tas normaal is gebruikt, overbelastingsschade valt niet onder de garantie.
  • Rokje/jurk/ketting: Bij de rokjes/jurkjes/kettingen geldt dat ze altijd achteruit gaan in kwaliteit vanaf het moment van aankoop. Iedere wasbeurt en al het dragen geeft normale slijtage, waar ik niks aan kan doen. Mochten er echter gekke dingen gebeuren (scheuren, gaatje erin etc) dan moet je zeker contact opnemen, dan regelen we wat.
  • Klachten: 'Niets zo erg als een niet gehoorde klacht' luidt het gezegde. Dus als er iets is en je hebt het zelf al gerepareerd, laat het me toch weten. Dan kan ik het wellicht voor andere klanten voorkomen. Zo is bij alle zomerrokjes 2015 een elastiek in de boord meegenaaid, omdat bij een aantal van de vorige rokjes de boord in het dragen begon uit te rekken. Niemand kwam er mee terug, maar ik heb het gelukkig wel gehoord.